Mindconnexion

TEAMONTWIKKELING &  ZELFKENNIS

Mindconnexion is een verrassend originele persoonlijkheidstool die werkt met speciaal ontworpen kleurpatronen en geeft inzicht in talenten, competenties en omgang met mensen. Een razendsnelle tool om de dynamiek van je team te ontdekken en er iets (moois) mee te doen. Het zijn juist de verschillen die een team sterk maken!

Klik hier voor de gratis versie van Mindconnexion 

Innovatief en snel

Mindconnexion is een instrument om snel en diepgaand persoonlijkheidskenmerken in beeld te brengen en bespreekbaar te maken. Het instrument werkt met speciaal ontworpen kleurpatronen, is geschikt voor een brede doelgroep, is taalonafhankelijk en betaalbaar. Download  de folder.

Uitgebreid rapport m/v

Binnen een paar minuten is een persoonlijk rapport m/v beschikbaar dat door 86% van onze klanten positief wordt gewaardeerd. Het rapport van 20 pagina's gaat in op talenten, competenties en omgang met mensen. Bekijk hier onze voorbeeldrapporten voor individu en team.

Enthousiaste klanten

Mindconnexion wordt ingezet bij selectie, studie- en loopbaankeuze, coaching en outplacement in praktijk en organisatie. Het instrument is bijzonder geschikt voor teambuilding. Het resultaat: meer effectiviteit en verbeterde samenwerking. Lees hier de enthousiaste reacties van onze klanten.