Mindconnexion

Hoe het werkt

Mindconnexion is een originele digitale tool om persoonlijkheidskenmerken en competenties van individuen en teams in organisaties bespreekbaar te maken.

Voorbeeldrapporten (individueel en teams) bekijken.

Mindconnexion is alleen beschikbaar voor begeleiders of organisaties die een abonnement hebben. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Toepassingen

Mindconnexion kan op verschillende manieren worden ingezet. De resultaten kunnen worden gebruikt voor het verdiepen van processen waarin mensen (medewerkers en managers) taken (zullen gaan) uitvoeren en samenwerken, zoals Zelfreflectie, Loopbaanbegeleiding, Samenwerkingstrajecten, Assessements en Teambuilding.

Mindconnexion kan een rol spelen bij Organisatie-advies, Bedrijfsbranding, Netwerken, Klantinzichten en Marketingstrategie. 
 
Download MC-folder
 

Extra

Mindconnexion kan worden ingevoegd op het intranet van uw organisatie als zelfreflectietool voor medewerkers en management. De knowhow en techniek achter mindconnexion kunnen worden aangepast voor andere toepassingen waar persoonlijkheidstypologie een rol in speelt zoals tools voor marketing en marktonderzoek. Voor meer informatie kunt contact met ons opnemen.